Diferenta dintre curatarea interna si cea externa!

Unii utilizatori de laptopuri nu cunosc diferentele dintre cele doua tipuri de curatari. Acest lucru se intampla de regula cu utilizatorii care nu cunosc faptul ca si laptopurile trebuie curatate in interior. Cand vine vorba de curatarea laptopului, utilizatorii amintiti se gandesc din start la curatarea tastaturii, a ecranului si a carcasei insa aceasta este curatarea externa!

curata laptopul o data pe an

Curatarea interna este mai complexa si mai tehnica si implica desfacerea laptopului pentru inlaturarea prafului si mizeriei acumulate in interior, inlocuirea pastei termoconductoare pentru ca cea veche mai mult ca sigur este intarita, montarea laptopului si testarea acestuia.

Spre deosebire de curatarea interna, cea externa este usor de realizat si necesita o carpa din microfibre si alcool izopropilic pentru curatarea display-ului si tastaturii. Multi utilizatori folosesc spirt sau parfum insa acestea se evaporta mai greu decat alcoolul izopropilic fapt ce poate duce la infiltratii la display laptop sau tastatura laptopului, tocmai de aceea recomandam acest tip de alcool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *