Ai un buget redus dar vrei un laptop? Alege un laptop second hand!

Ai un buget redus dar vrei un laptop? Alege un laptop second hand! Aceasta este cea mai buna solutie atunci cand va doriti un laptop dar totusi nu dispuneti de un buget prea mare. Un buget de 1000 de lei sau sub aceasta suma, este considerat mic, pentru achizitia unui laptop nou si cu o configuratie care sa va permita diverse actiuni simultane.

Daca veti dori sa optati pentru un laptop nou, cu 1000 de lei veti cumpara un laptop ce are o configuratie mult depasita pentru necesitatile tehnologice din ziua de azi. Un astfel de laptop ar avea un procesor Intel Celeron, Dual Core sau Core2Duo iar memoria ram ar fi de maxim 4gb. Aceste laptopuri nu au nici memorie video dedicata astfel se ajunge in situatia in care achizitia unui astfel de laptop sa nu renteze, mai ales in pespectiva viitorului.

In schimb, daca nu v-ar deranja sa cumparati un laptop ce a mai fost folosit in trecut, s-ar putea chiar sa faceti o afacere rentabila. Continuam cu exemplul de mai sus si anume cu bugetul de 1000 de lei si il aplicam la achizitia unui laptop sh. Ati fi surprins sa aflati ca 1000 de lei sunt suficienti pentru a cumpara un laptop sh cu procesor i5 si 4-8gb de memorie ram. Cel mai probabil nici acest tip de laptop nu va avea memorie video dedicata, insa avand procesor i5 si mai multa memorie ram, poate fi suficient pentru editare foto, video sau multitasking.

Avantaje
Cumparand un laptop sh, aveti aceleasi beneficii si avantaje ca si cum ati cumpara un laptop nou din supermarket insa pretul este de doua ori mai mic.
Beneficiati de garantie minim 12 luni iar daca veti cumpara online, aveti si posibilitatea de a returna produsul in 30 de zile, termen legal obligatoriu. Nu acelasi lucru se intampla si in situatia in care cumparati laptopul sh din magazin, insa atunci puteti sa il testati amanuntit si sa va decideti daca il cumparati sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *