Vrei un calculator dar nu ai bani? Alege unul second hand!

In articolul precedent am discutat despre avantajele pe care le puteti avea daca veti cumpara un laptop sh iar astazi vom discuta despre achizitia unui calculator sh. Principiul este acelasi si are la baza ideea ca un calculator sh costa de doua ori mai putin ca unul nou, comparand calculatoare cu configuratii similare.

In articolul despre laptopuri, am dat exemplul unui buget de 1000 de lei insa astazi vom discuta de un buget de 500 de lei. Daca va doriti un calculator nou, cu acest buget nu veti gasi nicaieri o astfel de oferta insa daca va veti orienta catre un pc second hand, optiunile sunt chiar diversificate.

Un calculator sh cu un procesor core2duo si 4 gb de memorie ram, nu ar trebui sa coste mai mult de 400 de lei, fara memorie video dedicata si cu hard disk, nu cu ssd.
Cumparand un astfel de pc, veti ramane si cu 100 de lei pe care sa ii platiti la achizitia unui monitor sh, fara de care nu veti putea folosi calculatorul.
Daca va permiteti un buget mai mare, puteti sa cumparati cu 800-1000 de lei, calculatoare sh cu procesoare i3 sau i5.
Cu bugetul de 800-1000 de lei, daca veti dori un pc nou, veti cumpara configuratia unui pc sh de 400 de lei. Astfel platiti dublu doar pentru faptul ca este nou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *